Regels ivm het plaatsen van links.

Hier vind je alle forumregels samen. Sommige van de regels kom je nog een keer tegen bij een subforum, maar hier vind je ze dus allemaal terug.
Lees dit zeker als je nieuw bent!
>> Om het hele forum te kunnen lezen is registratie is verplicht <<

Eventuele vragen of opmerkingen: beheer@automutilatie.com

Moderators: Ricky, *Jarose*, Fienemien., Dennis

Gesloten
Gebruikersavatar
Automutilatie
Beheer
Berichten: 191
Lid geworden op: di jul 13, 2004 10:54 am

Regels ivm het plaatsen van links.

Bericht door Automutilatie » wo jul 14, 2004 9:02 am

Volgens het forumreglement mogen eigenlijk geen links geplaatst worden, maar er wordt een uitzondering gemaakt voor 1 welbepaald topic.
(Klik hier voor het topic waarin links kunnen geplaatst worden.)

Wil je jouw link daar zien bijstaan?
Stuur dan een pb'tje of een mail naar een moderator met daarin jouw link en de vraag of je die daar mag plaatsen. (De e-mailadressen vind je terug bij "Info en meer" en je kan ook via het forum mailen naar het privé e-mailadres van de persoon als de desbetreffende persoon dat toelaat.)
Waarom zo'n omslachtige weg? Omdat we er voor willen zorgen dat dit forum veilig blijft. We zullen eerst gaan kijken of de sites niets triggerend bevatten en pas als hij "goedgekeurd" is door ons, kan de link geplaatst worden. We zijn echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van de site!!!
Van zodra je een pb of een mail hebt teruggekregen van één van de moderators waarin je de toestemming wordt gegeven om je link te plaatsen, kan je dat dus doen in het topic dat daarvoor bestemd is. (Dat topic vind je dus terug door op de link bovenaan dit bericht te klikken of door even te zoeken naar de mededeling met als onderwerp "Links" in het subforum "Onderzoeken en links".)

Links die zonder toestemming werden geplaatst worden verwijderd.
Het is ook niet de bedoeling om de links in het vermelde topic te bespreken. Links bespreken mag wel, maar daarvoor kan je dan zelf een topic openen, zodat er in dat topic over slechts 1 link kan gepraat worden (dat houdt het overzichtelijker). In dergelijke topics mogen natuurlijk ook alleen maar links besproken worden die al in dit topic vermeld staan. Ook die topics horen bij "Onderzoeken en links".

Er is ook een uitzondering voor het plaatsen van links als bronvermelding.
Zorg er dan wel voor dat het geen actieve link is!

We hopen dat iedereen zich aan deze regels zal houden.

Met vriendelijke groet,

het team automutilatie.com

Versie 14/07/04

Gesloten