Nieuw trigger-reglement 05-03-'06

Hier vind je alle forumregels samen. Sommige van de regels kom je nog een keer tegen bij een subforum, maar hier vind je ze dus allemaal terug.
Lees dit zeker als je nieuw bent!
>> Om het hele forum te kunnen lezen is registratie is verplicht <<

Eventuele vragen of opmerkingen: beheer@automutilatie.com

Moderators: Ricky, *Jarose*, Fienemien., Dennis

Gesloten
Gebruikersavatar
Automutilatie
Beheer
Berichten: 191
Lid geworden op: di jul 13, 2004 10:54 am

Nieuw trigger-reglement 05-03-'06

Bericht door Automutilatie » zo mar 05, 2006 6:42 pm

Beste leden,

vanaf 5 maart 2006 geldt er een nieuw Trigger-reglement. Dit houdt in dat als je een trigger-waarschuwing plaatst bij een post, dat je er aan moet denken, om er ook bij te zetten wat voor soort trigger het is.

De vorige regel is nagekeken en opnieuw bekeken naar aanleiding van een aantal reacties van leden. Soms lees je een post waar een trigger-waarschuwing boven staat en lees je toch snel door. De trigger die je verwacht, kan nog wel eens anders zijn. (bijv. je verwacht een trigger over automutilatie, maar er komt een trigger over seksueel misbruik. Dit kan dan erg triggerend werken, omdat je er alsnog niet op bedacht bent)

De regels ivm trigger-waarschuwingen zullen dus veranderen. Het zal specifieker worden gemaakt, zodat men beter gewaarschuwd is wat voor trigger er mogelijk te vinden is in de tekst.

Dit houdt in dat de volgende meldingen bij posts en artikelen/verhalen/dagboeken kan komen te staan:

-> Triggers wat betreft seksueel misbruik (ook details)
-> Triggers, wat betreft automutilatie (ook details)
-> Triggers wat betreft gedachten over de dood
-> Triggers wat betreft depressieve gedachtegangen


Wij als beheerders en moderators zullen trigger-waarschuwingen van deze aard kunnen plaatsten. We verzoeken ook jullie, om een inschatting te maken van je geposte stuk. Als je een trigger-waarschuwing zet, vertel er dan bij wat het betreft.


Het klinkt allemaal misschien erg streng, maar we wilden wel concrete regels stellen om de veiligheid van onze leden te waarborgen.

Hopelijk hebben we jullie goed en genoeg geinformeerd hierover. Vragen of opmerkingen kunnen jullie stellen in het topic bij info en meer 'Nieuw trigger-reglement 05-03-'06'.

Vriendelijke groeten,
het team van automutilatie.com

Gesloten